Over mij

Astrid, Indy en Joy              

Mijn naam is Astrid Baggerman van Houweninge. Ik ben geboren in 1953 en woon mijn hele leven al in Den Haag. Ik woon samen met mijn Tervuerense Herder Indy; en poes Joy. Ik heb een zoon en ben oma van 3 kleinkinderen.

Ik ben mijn hele leven al gek op dieren en was altijd bezig ze te tekenen. Door mijn werk had ik weinig tijd voor deze hobby, maar wel heb ik verschillende cursussen gevolgd.

Inmiddels heb ik me gespecialiseerd in het schilderen van dieren in Soft Pastel Krijt. Ik doe dit niet alleen als hobby maar werk ook in opdracht en hoop dat ook u uw weg naar mijn atelier vindt. Alle dieren kan ik voor u schilderen, van huisdier tot wilde dieren. Ik vind het geweldig om dit te doen en reken betaalbare prijzen zodat ook mensen met een kleine beurs de mogelijkheid krijgen.

Ik heb veel Tervuerense Herders geschilderd omdat ik dit ras al 30 jaar heb. Onderaan ben ik te zien met Indy en Evi. Helaas is Evi me onlangs ontvallen, maar ik laat haar foto als eerbetoon staan.

Naast het schilderen van dieren ben ik ook op andere manieren met dieren bezig, mijn hele leven staat in het teken van dieren.

Maar u bent hier vanwege uw interesse in dierenportretten. En u bent van harte welkom om uw geliefde (huis)dier door mij te laten schilderen.

Ik hoop dan ook tot horens of ziens.

Groetjes, Astrid.

 

En dit zijn Indy en Evi. Evi is de moeder van Indy.
Helaas is zij er niet meer, maar ze blijft altijd
in mijn gedachten
En inmiddels is Odie bij ons gekomen.
Indy helpt mee met haar opvoeding.